FISK - direkte fra Haw' til Maw'

Velkommen til denne hjemmeside og vores fiske- og madunivers! Her drejer det sig om smag, kvalitet, friskhed, godt håndværk, bæredygtighed og god kundeservice.Fiskehuset set fra havnesiden en sommerdag, hvor gæsterne nyder maden udenfor og i den nye restaurant, men Fiskehuset er også en populær fiskebutik med et stor udvalg i fisk og fiskespecialiteter.

FISKEHUSET har hver dag - året rundt - et stort udvalg i:

  • Friskfanget fersk fisk og nyskårne fileter
  • Nyrøget fisk direkte fra eget røgeri
  • Økologiske fisk og fiskeprodukter
  • Håndfremstillede marinerede luxus THY-Sild
  • THY-Pølsen med kun 0,5% fedt
  • - og masser af andre hjemmelavede delikatesser og specialiteter
  • Samt grønt, kød, kolonial, æg, ost, honning, øl og en masse, masse andet, da vi også er madmarked/lokal gårdbutik

Derudover er vi en casual fiskerestaurant - mest med fisk/skaldyr, men også lidt kød, og vi har også netsalg til hele Danmark.

Vi glæder os, som altid, til både at betjene dig i butikken og at servere dig mad af høj kvalitet!
En kvalitet der går igen ved mad-ud-af-huset.

Du kan altid se de aktuelle åbningstider i højre menu.


Fiskehusets indgangsparti til både butik og restaurantFiskehusets nye butik

Spændende - meget forskelligt - frisk fersk fisk i Fiskehuset - direkte fra Vesterhavet Du kan også i Fiskehuset Thisted købe den skønneste fisketapas Vi pakker også gerne en gavekasse til fødselsdag, jubilæum og jul m.v.

Du finder mange spændende lokale varer i Fiskehuset. Udbuddet i grønsager afhænger af sæson Krabbeklør fra Fiskehuset Aftenbuffet med alt godt fra havet (og lidt kød) stillet an i butikken

I Fiskehuset har alle i rigtig mange år arbejdet efter en meget simpel regel, nemlig "kun at sælge fisk, som vi også selv vil spise". Og med årene er smagssansen blevet yderligere skærpet, så det kun er det bedste, der er godt nok.

At fisk er sundt, ved alle vist godt, men for os er det faktisk bare en ekstra bonus. Den glæde, vi har ved at spise fisk, vil vi gerne videregive til dig, ved at lave fisken/fiskeprodukterne så gode, at du også spiser dem af lyst.

Så k(l)ik dig rundt på denne hjemmeside. Vi laver en masse spændende hjemmelavede ”fisketing”, som kan købes i vores fiskehandel her i Thisted, ligesom en meget stor del også kan bestilles via vores online fiskehandel, som leverer i hele Danmark (netbutikken er på sin helt egen netadresse på www.fiskehuset.com). Du kan også læse lidt mere om vores netbutik her på denne side. Herudover sælger og leverer vi også lidt en gros til storkøkkener og andre butikker m.v., som lægger lægt på kvalitet og bæredygtighed.

Indehaveren Per, rækker kunde pose med varer